ForskerRuten

ForskerRuten

Natur, motion og videnskab

ForskerRuten byder på masser af muligheder primært en god gå-, eller løbetur på ruten. Fokus er natur, motion og forskning/videnskab.

ForskerRuten er ca. 13 km og markeret med skilte. Hvis du synes, det bliver for langt, eller tiden er knap, så er det også muligt at afkortet rute og vælge kortere distancer på henholdsvis 2,5 km eller ca. 7,5 km. Distancerne på 7,5 km og 13 km egner sig også til en god cykeltur.

 

 

 

Fakta

RudersdalRutens Univers og Cykling i Rudersdal har til formål at inspirere og aktivere flere i Rudersdal til oplevelser i naturen.

Du kan finde mange stier og ruter, hvor du kan løbe, cykle eller gå en tur. RudersdalRutens Univers indeholder også en række aktivitetsoaser, hvor du kan træne og være aktiv alle ugens dage, hele året rundt.

Vidste du at...

  • ForskerRuten har udgangspunkt ved Venlighedsvej 10, i Forskerparken ScionDTU, Hørsholm, eller ved naturskolen i Rude Skov. Der er opstillet infotavler begge steder.
  • Ruten er udviklet i samarbejde med Forskerparken Scion DTU.
  • ForskerRuten er ca. 13 km og markeret med skilte, men det er også muligt at vælge en kortere distance på 7,5 km eller 2,5 km.
  • Der er rige muligheder for geocaching i området omkring Forskerparken Scion DTU, da der i forbindelse med en event blev placeret en række caches i området. De fleste af disse er stadig aktive og findes hyppigt af besøgene fra ind og udland.
  • Ruten er skiltet.