Spring til indhold

RudersdalRutens Univers

Kender du RudersdalRutens Univers' app

 • Holder du af små pauser i det grønne eller aktive ferieoplevelser, kan du finde begge dele i RudersdalRutens Univers.

  Universets byder på meget, Aktivitetsoaser, TræningsPavilloner og forskellige ruter, som f.eks. KulturSlangen, Tusindbensruten og RudersdalBjerge. Du kan også få gode cykeloplevelser på Cykelmyggens cykellegeplads, i skovene, langs smukke stier eller på landevej eller du kan gå en vandretur gennem den smukke og varierede natur er blandt de mange muligheder som tilbydes for at udforske og være aktive udendørs i Rudersdal. Bevæg dig til oplevelser.

  Hent RudersdalRutens Univers' app inden din næste tur ud i universet. App'en kan hentes i App-store eller Googleplay - søg blot på RudersdalRutens Univers. App'en giver et godt overblik over mulighederne for at cykle, løbe, gå og opleve i RudersdalRutens Univers.

 

 

 

RudersdalRutens Univers og Cykling i Rudersdal

 • RudersdalRutens Univers og Cykling i Rudersdal har til formål at inspirere og aktivere flere i Rudersdal til oplevelser i naturen.

  Tag en folder med på din næste tur

  Der findes flere forskellige foldere om de mange ruter i RudersdalRutens Univers. Er du interesseret, kan du se og hente foldere om RudersdalRutens Univers på Rudersdal Bibliotekerne og Kulturcenter Mariehøj.

  FORDYB DIG I RUDERSDALRUTENS UNIVERS OG CYKLING I RUDERSDAL

  Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad planerne er for RudersdalRutens Unviers og Cykling i Rudersdal, kan du fordybe dig i vores indsatsområder. Send os en mail på rudersdalruten@rudersdal.dk, og vi sender vores handleplaner.