Spring til indhold

Geocaching langs RudersdalRuten

Geocaching langs RudersdalRuten

Langs RudersdalRuten finder du mange skatte, og derfor er det oplagt at gå på skattejagt i RudersdalRutens Univers. Geocaching er skattejagt for hele familien.

Skattejagt med mobil med GPS - geocaching - er en leg, hvor alle kan være med og en fantastisk måde at opleve  dit lokalområdets natur, kultur, historie og geografi. Overalt i RudersdalRutens Univers finder du caches (skatte). 

Skattejagt for alle i naturen

Du behøver ikke at have erfaring med geocaching før du kaster dig ud i det. 

Det går ud på at finde små skatte gemt i en plastikboks. Skatten indeholder information om stedet, små ting og en logbog. I logbogen kan du skrive en lille hilsen til glæde andre andre skattejægere. Du kan tage én af de små ting i plastikboksen og lægge en ny i. Du kan f.eks. oprette dig som bruger på  og på den måde få overblik over hvilke, caches, der findes nær dig. Det er ganske gratis!

Opret dig som bruger på:

Geocaching.com

Sådan gør du

Du kan bruge din mobil til geocaching. Det kræver blot en app, der kan bruges til geocaching. Husk: Brug af gps/lokalitetstjeneste skal være aktiveret ellers kan man ikke se de forskellige caches, og husk at du bruger data, når du geocacher.

Du kan enklest og nemmest bruge den officielle app fra geocaching.com. Dette kræver, at du enten opretter dig som bruger på geocaching.com eller logger ind via facebook. Via appen kan du se de geocaches, der er tættest på dig.

Når du er på jagt

Husk påklæding og fodtøj til en tur ud i naturen. Caches kan være i krat og skov, så være opmærksom. Husk at efterlade naturen som du fandt. Tag derfor dit skald med hjem eller til nærmeste skraldespand. 

Forslag til skattejagt-ture

Forslag til skattejagt langs RudersdalRuten