Spring til indhold

Rudersdal Kommune fejrer frivilligheden

Er du frivillig i en forening eller på egen hånd, vil vi gerne invitere dig til Fest for Frivilligheden.

På Frivillig Fredag fredag den 24. september kl. 17.45 – 21.00 inviterer Rudersdal Kommune igen i år en stor fest for alle frivillige i Rudersdal. Festen afholdes på Kulturcenter Mariehøj.

Der vil være underholdning, mad, oplæg og uddeling af årets Frivilligpris, Talentpris, Ungdomslederpris og Kulturpris ved borgmester Jens Ive.

Frivilligfesten er tænkt som en anerkendelse af og en netværksmulighed for de mange frivillige, der gør et stort stykke arbejde i kommunen.

Ved festen vil forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe holde oplæg om at tænde ildsjæle og gøre en forskel. I sit oplæg sætter Krabbe på en humoristisk og medrivende måde fokus på, hvad der kendetegner en ildsjæl, hvilke typer der er, hvad vi får ud af at være ildsjæle og hvordan ildsjæle sætter gang i bålet uden at brænde ud. Oplægget giver bl.a. også inspiration i forbindelse med motivation, trivsel, stress, psykisk velbefindende, kommunikation, ledelse, samarbejde og det at gøre en positiv forskel.

Kom og netværk med andre frivillige til en hyggelig aften.

Billetter er gratis og kan bestilles her:

Book billet til Frivilligfesten 2021

Praktisk information

Bemærk at det også er muligt at parkere bagved Kulturcenter Mariehøj i forbindelse med Frivilligfesten.

Lidt om Frivillig Fredag

Frivillig Fredag falder altid den sidste fredag i september og er hele Danmarks festdag for frivillighed.

På Frivillig Fredag fejrer vi frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde. Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.