Spring til indhold

Grøn Puls: Foredrag om naturtræning den 6. maj

Hør om naturens indvirkning på hjernen, nervesystemet og din mentale sundhed ved det årlige Grøn Puls 60+ arrangement den 6. maj på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Har du undret dig over hvad der sker når du er ude i naturen og hvad der sker i din hjerne og krop når du udsætter dig for natur?

Få svarene, når fysioterapeut Linn Trentel Busch fra Ergopro holder foredraget "Naturtræning: Forbundethed, Fællesskab og Sundhed gennem Livet” mandag den 6. maj kl. 12  til det årlige Grøn Puls +60 arrangement på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Hent billet (gratis):

Foredrag: Naturtræning: Forbundethed, Fællesskab og Sundhed gennem Livet​

I foredraget kommer Linn ind på det seneste nye om naturens indvirkning på hjernen og hele nervesystemet og hvordan det påvirker den mentale sundhed og motivationen for bevægelse. Undervejs laver hun små øvelser der skaber energi, fællesskab og får øget sin opmærksomhed på kroppen. 

 

Linn har siden 2016 arbejdet med naturen som et sundhedsfremmende træningsrum og er forfatter til bogen Energizers.

Få lidt Grøn Puls oveni

Foredraget holdes i forbindelse med det årlige Grøn Puls-arrangement, der kombinerer foredrag og bevægelse.

Grøn Puls er primært for målgruppen 60+, som er bosiddende i Rudersdal Kommune, og som har lyst til at komme ud og bevæge sig i naturen sammen med andre.

Træningen er udendørs med stræk, styrke, løb, rask gang og et godt grin.er er gå-, lunte- og løbegrupper. Ruterne er ca. 2, 3 og 4 km. Træningen begynder med fælles opvarmning og fortsætter i den omkringliggende natur. Der sluttes af med fælles stræk og afspænding.

Det sociale samvær og fællesskabet har lige så stor betydning som selve træningen, og derfor arrangeres der udover træning også en række ture og foredrag, hvor sveden på panden bliver krydret med picnic eller gåture med historiske fortællinger. Grøn Puls løber hele året rundt - uanset vejr. 

Den 6. maj behøver du ikke at deltage i Grøn Puls-delen, men hvis du har lyst, kan du få lidt let træning og en smagsprøve på hvad Grøn Puls er.

Læs mere meget mere om Grøn Puls:

Grøn Puls i Rudersdal​

Hent billet til foredraget den 6. maj:

Foredrag: Naturtræning: Forbundethed, Fællesskab og Sundhed gennem Livet​