Grøn Puls 60+

Grøn Puls 60+

Træning i naturen for 60+'erne

Grøn Puls 60+ er et af de mange tilbud og aktiviteter i RudersdalRutens Univers. Grøn Puls 60+ er for dig, der har lyst til at komme ud og bevæge dig i naturen sammen med andre. Træningen er udendørs med stræk, styrke, løb, rask gang og et godt grin. Det er for alle interesserede - dog primært, hvis du er 60+.

Der er gå-, lunte- og løbegrupper. Ruterne er ca. 2, 3 og 4 km.  Træningen begynder med fælles opvarmning og fortsætter i den omkringliggende natur. Der sluttes af med fælles stræk og afspænding.

Den sociale motion - hele året 

Det sociale samvær og fællesskabet har lige så stor betydning som selve træningen, og derfor arrangeres der udover træning også en række ture og foredrag, hvor sveden på panden bliver krydret med picnic eller gåture med historiske fortællinger. Grøn Puls løber hele året rundt - uanset vejr. 

Hvor og hvornår 

Holte

Tid: mandag kl. 9.00 – 10.15.

Sted: Ved Genoptræningscentret Skovbrynet, Søengen 4-8, 2840 Holte. Tæt på Søllerød Sø, Sundhedspladsen, Geel Skov og Hjertestierne.

Vedbæk

Tid: mandag kl. 9.00 – 10.15.

Sted: På Vedbæk sydstrand (tæt på Enrum Skov og Trørød Hegn).

Birkerød

Tid: fredag kl. 9.00 – 10.15. 

Sted: Præstegårdshaven i Birkerød ved Gl. Præstegård,  Stationsvej 32. Tæt på RudersdalRuten og TræningsPavillonerne i Cathrinelystparken (Den gl. Politihave). 

Den første mandag/fredag i måneden er mødestederne flyttet til henholdsvis Aktivitetscenter Bakkehuset i Vedbæk (mandage) og Aktivitetscenter Teglporten i Birkerød (fredage).  Holte-holdet drikker kaffe på Bakkehuset den første mandag i måneden.

Pris 

Gratis prøvetime. Ønsker du at træne i Holte eller Vedbæk skal du meldes ind som medlem i Bakkehuset- det koster 500 kr. for et halvt år. Ønsker du at træne i Birkerød koster det 360 kr. for 4 måneder. 

Tilmelding 

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. 

Du kan blot møde op i Holte, Vedbæk eller i Birkerød, prøve en time og tilmelde dig, hvis du vil fortsætte. Tilbuddet er rettet mod borgere i Rudersdal Kommune. 

OBS: 

Husk tøj og fodtøj, der passer til årstiden og aktiviteten.

Maj - august 2019

Mandag den 20. maj:
Fælles opvarmning og derefter test for ”gå holdene”. De øvrige træner på lysløjpen.
Mødested: Rudegaard Idrætsanlæg, Kongevejen 464-468, 2840 Holte.

Fredag den 24. maj:
Tur til Aboretet i Hørsholm og den skønne rhododendronpark samt det kinesiske duetræ. Mødested: Hørsholm Ridebane, Rungstedvej.

Mandag den 27. maj:
Mødested: Rungsted sydstrand ved roklubben. Dagen byder på en tur til Karen Blixen og videre ind i Rungsted hegn. Der er plads på gåhold, powerwalk og løbehold. 

Mandag den 17. juni:
Tur til Næsseslottet. Mødested: Restaurant Jægerhusets p-plads, Dronninggårds Alle 126, 2840 Holte.

Fredag den 28. juni:
Tur til Lyngby sø. Tag gerne lidt mad med til en let sammenskudsfrokost, som nydes efter turen. Mødested: Nybro Kro ved parkeringspladsen.

Mandag den 8. juli:
Turen går fra Søengen kl. 8.30 til Skodsborg på cykel, hvor der inddeles i gå, løbehold eller et cykelhold. Mødested: Skodsborg Station Bøllemosevej (ud mod skoven).

Mandag den 19. august:
Sommerpicnic i Brede. Mødested: Nationalmuseets have, I. C. Modewegs Vej, 2800 Kongens Lyngby. Efter træningen er der fælles picnic. Medbring en ”ret” til fælles glæde og eget service og drikkevarer.

Fredag den 23. august:
Vedbæk strand. Vejret bliver selvfølgelig helt i top til en tur til stranden med opvarmning i sandet og gå-/løbeturen. Husk badetøj! Mødested: Restaurant Nautilus.

Mandag den 26. august:
Mødested: Skodsborg Station ved skoven. Turen går syd om, næsten ned mod Strandmøllen. Der flere hold: gå- power - løb.

Evt. ændringer kan forekomme.

 

Hvem står bag?

Grøn Puls 60+ er et samarbejde mellem  aktivitetscentrene i Rudersdal Kommune, Foreningen Bakkehuset i Vedbæk og Kulturområdet samt Hjerteforeningen.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Dorte Frølund Strand, tlf.: 46 11 50 80, stra@rudersdal.dk, Louise Pøhler, tlf.: 46 11 39 50, lopo@rudersdal.dk, Henriette Tybjerg, henriette@henriettetybjerg.dk,tlf.: 60 12 86 94, Lotte Nymand, lotte.nymand@gmail.com, Henriette Lindebjerg, tlf.: 46 11 39 67, hli@rudersdal.dk

Om instruktørerne 

Instruktører i Holte:

Dorte Frølund Strand er uddannet psykomotorisk terapeut. 

Henriette Tybjerg er uddannet psykomotorisk terapeut, mindfulness og fysiopilates instruktør. 

Instruktør i Vedbæk:

Lotte Nymand er løbecoach og har fokus på smertelindring og øget livskvalitet.

Instruktører i Birkerød:

Louise Pøhler er uddannet psykomotorisk terapeut. 

Henriette Lindebjerg er uddannet psykomotorisk terapeut og mindfulnessinstruktør.