Spring til indhold

Lys & Liv

Lys & Liv

Kom til gratis koncerter, teater og meget mere på tværs af hele Rudersdal, når vi kickstarter kulturen med LYS & LIV!

Vær med til at fejre de lysere, lettere tider, når Rudersdal Kommune lader sommerstemning og fællesskabsfølelse følge med ind i august og september måned. Fra uge 31 til 36 kan du være en del af en sprudlende genåbning og fejring af vores kulturliv sammen med hele familien, når lokale foreninger og kulturaktører inviterer til fælles, store - og gratis - oplevelser under åben himmel rundt omkring i Rudersdal.

Praktisk info

  • Alle Lys & Liv-arrangementer er med fri entré.
  • Enkelte arrangementer kræver registrering af hensyn til corona retningslinjer.  Læs mere herunder.

For store og små

Glæd dig – til cykeltricks og cykelmyg, teater, dansk jazz, klassisk musik for børn, kirke- og landskabskoncerter, fællessang og en familiekoncert med selveste Hr. Skæg, Folkeklubben og Jada.

Vi glæder os til at se dig! 

Følg med på Oplev Rudersdal samt på Oplev Rudersdals Facebookside og læs løbende mere om det fulde program og praktisk information.

Særligt om registrering

Om registrering

  • Registrering foretages udelukkende ifm. eventuel smitteopsporing
  • Du kan få adgang til koncertområdet, så længe der plads ift. deltagerantal. Vi kan derfor ikke garantere indgang straks efter ankomst og anbefaler at komme tidligt ift. det, du gerne vil seVi har løbende opsyn med publikum indenfor koncertområdet, og det kan blive nødvendigt at lukke for indgangen, hvis den øvre grænse for deltagerantal under de givne restriktioner nærmes. I takt med at andre forlader området, vil vi kunne lukke et tilsvarende antal ind igen
  • Der kan max. laves 1 gyldig registrering pr. person. Det er ikke muligt at registrere flere personer i dit eget navn
  • Registrering er ikke nødvendig for børn under 16 år

 

Vi opfordrer til at registrere dig på forhånd, så vi kan mindske kø og ventetid ved indgangen. Vi bruger din registrering til at deltage i smitteopsporing ved evt. smitteudbrud, så vi kan sikre en tryg koncert for alle og begrænsning af spredning af COVID-19.