Spring til indhold

Kulturklub Rudersdal

Kulturklub Rudersdal

Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal i dag og få rabat på entré og oplevelser. Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer.

Kulturklub Rudersdal er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med specielle klubtilbud.

Klubben er for alle, og medlemskabet er uden betaling. Som medlem af kulturklubben modtager du 8-10 gange om året et nyhedsbrev med attraktive klubfordele, medlemstilbud og nyheder fra en række kulturaktører i Rudersdal.'

Tilmeld mig

Logo: kulturklub sort logo
MASSER AF FORDELE - INGEN ULEMPER

Klubfordele

  • Du får rabat på entréer og billetter til kulturinstitutionerne og deres arrangementer ”eller noget ekstra oveni gratis” (ved fremvisning af dit medlemskort).
  • Du får 8 -10 årlige nyhedsbreve, der holder dig opdateret med aktuelle kulturtilbud, udstillinger, forestillinger, arrangementer og events.
  • Du får mulighed for at mødes med andre kulturinteresserede.
  • Du inviteres årligt til et særarrangement eksklusivt for medlemmer

De konkrete tilbud finder du i nyhedsbrevene - tilmeld dig klubben og få alt det ekstra, du ikke vil gå glip af.

Bemærk - der er ikke tale om rabatter og klubfordele på samtlige film eller arrangementer hos de medvirkende kulturaktører. Klubtilbud og fordele omfatter udelukkende de film og arrangementer, som omtales i de udsendte nyhedsbreve.

Nyhedsbreve

Månedens nyhedsbrev med medlemsfordele for den kommende måned sendes altid ud sidst i hver måned. Dvs. melder du dig ind i løbet af en måned, vil dit første nyhedsbrev være sendt ud. 

Særarrangement

Hvert år bliver du som medlem helt eksklusivt inviteret til et særarrangement kun for medlemmer af Kulturklubben.

Der vil altid være tilmelding efter først til mølle-princippet, så hold øje med dit nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af dette enestående arrangement.

 

Om klubben

Alle kan blive medlem af Kulturklub Rudersdal. Det eneste krav er, at du har en e-mailadresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres via mail.

Det er gratis at blive medlem af Kulturklub Rudersdal. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail. Dit medlemskort kan du få udleveret på en af kulturinstitutionerne mod fremvisning af din bekræftelsesmail.

Om Kulturklubben