Spring til indhold

Idrætsanlæg

Idrætsanlæg

Du har mange muligheder for at komme til at bevæge dig enten i en forening eller på egen hånd på vores mange idrætsanlæg - hvor du finder en række indendørs sportsfaciliteter.

Birkerød Idrætscenter

Birkerød Idrætscenter og svømmehal

Birkerød Idrætscenter er ét af tre store idrætsanlæg i Rudersdal Kommune. Det nyeste af idrætsanlæggene. Idrætscenteret, som åbnede dørene den 1. februar 2008, er tegnet af den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer og Lassen. Centret omfatter multihal, foyer, cafe, fitnesscenter, sportssale, mødefaciliteter og 7 fodboldbaner. Svømmehallen ligger 50 meter fra centret.

Læs mere​

Rundforbi Idrætsanlæg og svømmehal

Rundforbi rummer en hal til basketball, badminton og håndbold, et idrætslokale, flere mødelokaler, vægttræningslokale, cafeteria og svømmehal. 

Rundforbi Idrætsanlæg er ét af tre store idrætsanlæg i Rudersdal Kommune. Du finder en bred vifte af aktiviteter: Fodbold, badminton, bordtennis, amerikansk fodbold, skydning, atletik, petanquebaner, og en modeljernbane. Du finder også Rundforbi svømmehal på idrætsanlægget. I svømmehallen foregår der aktiviteter som dykning, vandpolo, vandgymnastik og almindelig svømning og undervisning. 

Læs mere

Rundforbi Idrætsanlæg
rudegaard_idraetsanlaeg_indendoers_foto_til_rudersdal.dk_0.jpg

Rudegaard Idrætsanlæg

Rudegaard Idrætsanlæg er ét af tre store idrætsanlæg i Rudersdal Kommune. Anlægget ligger lige op ad Rude Skov i naturskønne omgivelser. Når du ankommer til idrætsanlægget, så benyt de opstillede touch point og infotavler i foyeren til at finde vej til baner, omklædningsrum og lokaler.

Læs mere​

Søndervangshallen

Søndervangshallen ligger på hjørnet af Bistrupvej og Søndervangen i naturlig forlængelse af Birkerød Idrætscenter. Søndervangshallen bliver primært benyttet af foreningerne i Rudersdal.

I 2011 blev der etableret springgrav til udøverne af gymnastik.

Læs mere

Søndervangshallen
Birkerød Badmintonhal

Birkerød Badmintonhal

Birkerød Badmintonhal rummer to idrætshaller specielt til badminton samt et mødelokale.  Birkerød Idrætscenter har ansvaret for driften af Birkerød Badmintonhal. 

Læs mere​

Vedbæk Idrætsanlæg

Vedbæk Idrætsanlæg benyttes udelukkende til fodbold og huser flere fodboldklubber, der benytter idrætsanlægget til hjemmekampe og træning.

Rundforbi Idrætsanlæg har ansvaret for driften af Vedbæk Idrætsanlæg.

Læs mere​

Vedbæk idrætsanlæg

Find anlæggene på kortet

Her på kortet kan du se, hvor du finder idrætsanlæg og skolehaller.

Bannere og reklamer i haller

Vil din forening sætte et banner op? Her kan du læse om, hvem der kan få tilladelse til at sætte bannere op.

Foreninger kan få tilladelse til at opsætte bannere, når det drejer sig om opstarts- og slutkampe i landets bedste række, stævner og konkurrencer på tilsvarende niveau samt tilknyttede events. 

Læs mere​

Hvad kan jeg gå til?

Vi har et mangfoldigt foreningsliv, der beskæftiger sig med alt fra svømning, syning og snobrød til kultur, kolonihaver og kampsport. 

Ønsker du at finde en af de mange foreninger eller klubber, der er i kommunen, kan du søge i vores foreningsregister.

I Foreningsregisteret kan du søge på foreningens navn eller dele af navnet, foreningens aktivitet eller geografiske placering.          

Find en forening