Spring til indhold

Smugkig på TRINE SØNDERGAARD: Nearly Now

Kombiner et smugkig ind af vinduerne på Gl. Holtegaard med en virtuel tur på den nye udstilling med Trine Søndergaard.

Du kan nu smugkigge ind i udstillingen TRINE SØNDERGAARD: Nearly Now på Gl. Holtegaard gennem huller i vinduerne både fra havesiden og fra forsiden af udstillingsbygningen – der er sat gule stiger op til formålet!

Suppler dit ‘smugkig’ ind i udstillingen med en komplet online 3D visualisering af udstillingen, der ligger gratis tilgængelig på kunsthallens hjemmeside.

Traditionen tro starter Gl. Holtegaard året med en fotoudstilling, når den anerkendte, danske fotokunstner Trine Søndergaard (f. 1972) indtager kunsthallen. Mennesker, natur og interiører er Søndergaards foretrukne motivkredse. I sine fotografiske værker udvælger kunstneren typisk et motiv, som hun gennem sin kameralinse udfolder og undersøger i sine værkserier.

Fælles for værkerne er en udpræget interesse for tid. Eller måske i virkeligheden en opløsning af tiden, idet kunstneren formår at skabe motiver på tværs af fortid og nutid.

Trine Søndergaards kunstneriske arbejde indgår i et frugtbart samspil med Gl. Holtegaards barokke arkitektur og ånd. Udstillingen vil præsentere en række værker, der er lavet specifikt til kunsthallen, og som har en særlig tilknytning til Gl. Holtegaards historiske hus og haveanlæg.

Se mere på Gl. Holtegaards hjemmeside

Foto: Emilie Søgaard