Spring til indhold

PLUS 1 koncerter

Kender du én, som ikke plejer at gå til koncert, men som kunne have glæde af det? Eller én, som har oplevet mistrivsel, ensomhed, sygdom eller andre udfordringer under coronakrisen?

Kender du en, som kunne have særlig glæde af en koncert? Så har du nu mulighed for at invitere vedkommende med til en PLUS 1 eftermiddagskoncert kl. 13 med efterfølgende kaffe, kage og snak. Seks af koncerterne afholdes på Kulturcenter Mantzius og fire koncerter afholdes på Kulturcenter Mariehøj.

Vi trænger til at mødes igen

Corona har betydet manglende socialt samvær for de fleste mennesker, og vi trænger i den grad til at mødes igen. En koncert er ideel til at række ud efter én, man ikke har set i lang tid – eller efter nye bekendtskaber. Det er lige netop dét PLUS1 koncerterne handler om. Med alle billetter følger nemlig en gratis billet – derfor navnet PLUS 1. Det giver dig mulighed for at invitere en ven, nabo, bekendt, et familiemedlem eller en fremmed med til en eftermiddagskoncert på din billet.  

I flere byer

Kulturcenter Mantzius afholder én PLUS1 eftermiddagskoncert om måneden fra september 2021 til juni 2022. Drømmen er, at koncerterne når ud til de borgere, som kunne have særlig glæde af en god oplevelse, som har svært ved at komme afsted selv eller som sjældent modtager en invitation til en koncert. Det er en god idé at blive til kaffe og kage bagefter, så man også udnytter muligheder for at snakke og hygge sig lidt.

Plus1 logo

Plus1

PLUS 1 er 120 eftermiddagskoncerter i 12 byer. Det er fællesskab, nærvær og gode stunder.

Læs mere om PLUS 1 her

Køb dine lokale koncertbilletter her