Spring til indhold

Nu starter Jump4Fun

Jump4fun er et foreningstilbud, hvor vi tilbyder bevægelse, sjov og fællesskab til børn og unge som er motionsuvante eller som grundet forskellige udfordringer ikke føler sig hjemme i det traditionelle idræts- og foreningsliv. Vi henvender os til børn og unge i alderen 6 og 16 år.

Rudersdal Kommune indgik samarbejde omkring Jump4fun tilbage i 2013.

Jump4fun udbydes af engagerede lokale idrætsforeninger som eksempelvis fodboldklubben, svømmeklubben eller gymnastikforeningen. Men Jump4fun er hverken fodbold, svømning eller gymnastik.

I stedet indeholder vores ugentlige træning en masse forskellige lege og aktiviteter hvor vi får brugt kroppen på forskellige og sjove måder. Det kan f.eks. være stikbold, stafet, forhindringsbaner, spil eller lignende. Der er garanti for at få sved på panden, smil på læben og nye venner.

Hos os gælder det altså ikke om at være hverken dygtigst eller hurtigst. Vi fokuserer på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse, så alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi tror nemlig på, at leg, bevægelse og anerkendelse, er med til at styrke børn og unges trivsel og selvværd.

Hvem er med?

Skjold Birkerød Gymnastik, Mandage kl. 17.00-18.00

Søllerød Svømmeklub, Tirsdage kl. 16.00-16.40

Kontakt DGI-konsulent Tina Devald på tlf: 24 78 67 45, hvis du er interesseret eller bare vil høre mere om tilbuddet.

Læs mere.

Jump4fun i Rudersdal Kommune - Jump4fun (dgi.dk)