Spring til indhold

Musikskolen er startet – men du kan nå at være med!

Nu er musikskolen i gang igen, næsten som vi plejer, og vi glæder os til sammenspil, koncerter og de mange andre aktiviteter, vi har savnet sidste år.

Hvis du kommer i tanker om, at det kunne være fedt at lave noget musik sammen med andre, kan vi stadig hjælpe dig med at finde en plads:

Elbas er et supergodt instrument, hvis man gerne vil spille med i et band. Du kan starte fra 3. klasse, og man kan gå til elbas i begge kulturcentrene Mariehøj og Mantzius.

På Mariehøj og nogle af de omkringliggende skoler (Holte Skole, Ravnholm Skole og Vedbæk Skole) har vi nogle ledige pladser til guitar/elguitar.

Er du til blæseorkestre eller bigband skulle du tage og prøve klarinet, fagot, saxofon eller trompet – her kan du få venner for livet. Undervisningen foregår på Kulturcenter Mantzius.

Et 1. klasses tilbud

På alle kommunens skoler har vi hold for børn, der går i 1. klasse. På de fleste hold kan der godt være et par stykker mere. Det foregår på din egen skole lige efter skoletid. Spring til nu og vær med til at lave musik sammen med de andre fra din årgang.

Læs mere om priser og tilmelding på musikskolens hjemmeside. Ring eller skriv til musikskolens kontor, hvis du har spørgsmål.

Musikskolens hjemmeside​

Mail musikskolen@rudersdal.dk

Tlf. 46 11 59 50 mandag-fredag kl. 9-12 og 13-14