Spring til indhold

MantziusLive: 3 stærke navne offentliggjort

Oplev Tim Christensen, Folkeklubben og Amy Winehouse's originale band til efteråret på MantziusLive.

Tim Christensen tager for første gang i over 10 år på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album, Honeyburst. Folkeklubben udgiver nyt album til foråret og drager på stor efterårsturné, hvor de lægger vejen forbi Mantzius. Sidst, men ikke mindst, får Birkerød et af de fornemste besøg i Mantzius' historie: Det originale band, som har komponeret, produceret og spillet Amy Winehouse's ikoniske album 'Back To Black', besøger os med sangeren Bronte Shand i front!

Tim Christensen

Tim Christensen

Dizzy Mizz Lizzy-frontfiguren tager for første gang i over 10 år på band-turné i eget navn og genbesøger sit mest populære album. Tim Christensens album Honeyburst fra 2003 indbragte adskillige store priser, solgte firedobbeltplatin og leverede hele fem gedigne radiohits. Så det er intet mindre end genkomsten af en musikalsk milepæl, når den danske musiker og sangskriver i anledning af albummets 20-årsjubilæum drager på den eksklusive Honeyburst 20th Anniversary Tour i efteråret 2023 - en turné der taget ham forbi MantziusLive torsdag d. 30. november.
 

The Amy Winehouse Band

Denne unikke og nostalgiske koncert fejrer Amy Winehouse's æra og musik. Musikerne er Amys originale bandmedlemmer, og frontfiguren er den unge og skønne vokalist Bronte Shand. Koncerten er den eneste, der helt autentisk genskaber Amy Winehouses lyd, musik og liveoptræden. Musikken er instrueret af Dale Davis, som både var Amy's kapelmester, bassist i bandet og nære ven. En storskærm med billeder bidrager til at gøre denne koncert uforglemmelig – du kommer ikke tættere på den originale Amy Winehouse lyd. De kommer til Birkerød 7. november.

Se en video med bandet her

Amy Winehouse var for så mange den absolut største kunstner i sin generation. Hun er savnet af alle, der elskede hende og hendes musik. Tag med på en glædelig og følelsesladet rejse for at fejre Amys utrolige sangkatalog med de musikere, der kendte hende bedst og hjalp med at skabe hendes tidløse lyd, både på scenen og i studiet. Publikum vil få fornøjelsen af alle Amys største hits såsom 'Rehab', 'Back To Black', 'Valerie', 'Love Is A losing Game', 'Tears Dry On Their Own', 'I'm No Good' og mange flere.

‘The most authentic Amy Winehouse retrospective I’ve ever heard’ - Chris Welch Melody Maker

‘Both the music and vocals were astonishing. It felt like the real thing’ -Metro News Holland

‘It was a beautiful and emotional experience to be back amongst Amy’s fans and followers’ - Clapham Grand London

Billetter i salg fredag den 3. marts

The Amy Winehouse Band poster
Folkeklubben

Folkeklubben

Folkeklubben udgiver nyt album til foråret og drager på stor efterårsturné. Under titlen ’Mere end en klub tur’ kommer bandet hele landet rundt med 25 koncerter til efteråret 2023, hvor de lægger vejen forbi Birkerød fredag d. 6. oktober.
 
Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’.
 
Seneste udspil ’Børn af den tabte tid’ strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen og store koncerter på plænerne i Tivoli i København og Friheden i Århus.