Spring til indhold

Kom med på rejse fra din lænestol

Drømmer du om at komme ud og se noget nyt, men har du ikke mulighed for at rejse ud? Så kan et nyt virtuelt tilbud måske være noget for dig.

Ældre Sagen i Rudersdal og Rudersdal Kommune, inviterer i samarbejde alle borgere i Rudersdal med på gratis online-rejser, hvor man i løbet af 18 uger kan besøge i alt 18 lande i Europa uden at skulle hjemmefra.

Rejserne bliver foretaget online og foregår live som en levende aktivitet. Når man har meldt sig til en rejse, får man en e-mail med program for selve rejsen, en folder med information om landet navne på dem man møder undervejs samt bud på lokale madopskrifter fra det land, man besøger. Man modtager også et link til liveeventet, som man klikker ind på, når rejsen begynder.

Screenshot fra Rejs Med

Det er DEO (Oplysningsforbundet Demokrati i Europa), som leverer de digitale rejser, der særligt henvender sig til den gruppe af ældre borgere, der savner nye input og oplevelser i hverdagen.

Formanden for Ældre Sagen i Rudersdal, Gerner Nielsen, er særligt begejstret for det digitale koncepts muligheder, for den enkelte deltager rejser nemlig ikke helt alene,

”Rejserne giver mulighed for at ensomme ældre kan komme med i et onlinefællesskab og kan give noget at tale om og noget at stå op til. På hver enkelt rejse vil man møde både eksperter og lokale ildsjæle, som er direkte på live og fortæller om landet og viser landets forskellige seværdigheder frem. Det er derfor et helt unikt tilbud til både ældre og alle andre, der har lyst til nogle flere oplevelser helt gratis hjemme fra stuen”, fortæller Gerner Nielsen.

Rejserne foregår i første omgang i foråret seks onsdage mellem kl. 14.00 – 17.00. Du melder dig til hos DEO på deres hjemmeside:

deo.dk

eller ved at ringe på tlf. 70 26 36 66. DEO kan også vejlede og hjælpe med at komme på online. Den første rejse er onsdag den 14. april.