Spring til indhold

Jump4fun - sæsonstart

Jump4fun er et foreningstilbud til børn og unge mellem 6-16 år, som ikke er vant til at dyrke motion, og som oplever udfordringer med overvægt.

Jump4fun er et tilbud til dig, der vil have boostet din selvtillid eller bare har lyst til at være en del af et fællesskab. Det er en masse sjov motion sammen med søde og dygtige instruktører, hvor sammenhold og opbakning er i fokus. 

I Rudersdal Kommune er Jump4fun en mulighed hos idrætsforeningerne Skjold Birkerød Gymnastik og Søllerød Svømmeklub. I øjeblikket træner holdene udendørs pga. corona.

Pris for at gå til Jump4fun

En træningsgang pr. uge, 400 kr. for et år/deltager. To træningsgange pr. uge, 800 kr. for et år/deltager

Foreningsguide

Kontakt Jump4funs foreningsguide Tina Devald på tlf. 24 78 67 45 eller tina.devald@dgi.dk, hvis dit barn har lyst til at komme til en prøvetræning, eller hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt holdet er det rigtige for dit barn.

Skjold Birkerød Gymnastik

Det er meget alsidigt, hvad der laves på holdet: fangelege, stafetter, spiller badminton, går ture, spiller høvdingebold, rundbold og hockey. I øjeblikket træner holdet udendørs på nogle fantastiske udeområder.

Tid: Mandag kl. 17.00-18.00
Adresse: Drengesalen på Søholmskolen afd Bistrup (Bistrupskole) – Nordvanggårdsvej 17, 3460 Birkerød.
Kontakt: Tenna Malmberg på tlf.: 23 48 68 18

Søllerød Svømmeklub

Pga. corona er svømmeholdet i øjeblikket rykket udendørs og laver en masse sjove lege og aktiviteter indtil svømmehallen er åben.

Tid: Tirsdag kl. 16.30-17.10
Adresse: Rundforbi Stadion – Egebækvej 11,
2850 Nærum.Kontakt: Anita Nørskov på kontor@sollerodsvom.dk
eller tlf.: 30 11 04 10

Se mere på DGI jump 4fun