Spring til indhold

Jagten på de forsvundne fjer

Den 18. juni kan du være med i Jagten på de forsvundne fjer - en skattejagt i og omkring barokhaven på Gl. Holtegaard. For børn fra 6 år og deres familier.

Der er sket noget mystisk i og omkring barokhaven på Gl. Holtegaard. Hver dag finder man hvide fjer overalt i den store have.
 
For at finde ud af hvad der sker, har vi kigget i Fru Marie de Thurahs hemmelige dagbog, som hun skrev for over 200 år siden, da hun boede på Gl. Holtegaard. Her kan man læse, at der også dengang skete mange mystiske ting. I skumringen så Marie ind i mellem et lille barn ligge på en svanevinge, men når hun nærmede sig, forsvandt barnet for øjnene af hende. 
 
Tag med på en spændende rejse gennem tiden i Jagten på de forsvundne fjer! Undervejs vil du møde folk og farlige væsner fra fortiden og fortællingernes forunderlige verden.
 

Tid og sted

Tid: Den 18. juni 2021 kl. 16-19.
Sted: Gl. Holtegaard, Attemosevej 170, 2840 Holte

 

Læs mere og bestil billetter:

Billetter til Jagten på de forsvundne fjer

Billetterne er inddelt i timeslots:
Kl. 16.00 - 16.15 – 16.30 -16.45 -17.00 -17.15 og 17.30.
 
Det tager ca. en time at gennemføre Jagten.
 
Jagten på de forsvundne fjer bringer familien rundt på Gl. Holtegaard, i barokhaven, på Mariehøjen og slutter på Vedbækfundene. Skattejagten er tilrettelagt for børn i alderen 6-9 år med leg, løb og mystik i familie- og børnehøjde.
 
Del arrangementet med dine venner på Facebook: