Spring til indhold

Holte Dagen kom godt fra start - og den mobile kulturscene var med

Mange kiggede forbi Holte Havn til Holte Dagen - og for første gang nogensinde var den mobile kulturscene ude og blive luftet.

Holte Dagen løb for første gang af stablen i lørdags (21. maj). Og det gik over alt forventning. Arrangement blev afholdt ved Holte Havn, og det var Holte Rotary, der stod bag. Holte Rotary havde haft fat i Holtes handelsliv og lokale foreninger, der var med til at sætte gang i havnen. 

På scenen var...

Rudersdal Bigband leverede en koncert på dagen. Udover Rudersdal Bigband var der optræden ved bl.a. ’Bare damer’ og komiker Anders Fjeldsted. Holte Rotary havde som de første booket den mobile kulturscene til arrangementet. 

Den mobile kulturscene er en mobil scene som kan lejes via Kultur af lokale foreninger, kommunale institutioner, private eller erhvervsdrivende arrangører af offentlige og ikke-kommercielle kulturarrangementer. Det er en forudsætning for leje, at den mobile kulturscene anvendes inden for kommunegrænsen.

Mangler du en scene til dit næste arrangement?

Du har mulighed for leje den mobile kulturscene til dit næste arrangement. 

Vi har samlet gode råd og fif til afholdelse af større arrangementer. Læs mere i vores Arrangørguide, hvor du også finder den mobile kulturscene. 

Arrangørguide