Spring til indhold

Få dit byliv til at blomstre

Kom til topmøde om udvikling af bylivet i Rudersdal. 29. august kl. 18.30 til 21.15 på Kulturcenter Mariehøj

​Oplever du også, at dit byliv er udfordret, og at det kan være svært at tiltrække og fastholde et godt handels- og byliv i dit lokalområde?

Mange steder i Danmark er bylivet under pres på grund af ændrede forbrugsvaner.

I Rudersdal vil vi gerne udvikle bylivet i vores bymiljøer – og vi vil gerne have dig med.

Butikker, kunder, foreninger og andre med interesse i at udvikle Rudersdals detailhandel og byliv inviteres til topmøde. Vi sørger for faglig inspiration, aftensmad og drikke.

  • Hvordan får vi magi ud i bymiljøerne? Mød Danmarks førende ekspert i detailhandel, trends og forbrugeradfærd Dorte Wimmer, som har en række konkrete anbefalinger til fælles indsatser for at få gang i bymiljøerne.
  • Mød Mikkel Niess, som er direktør i BID Danmark, der har arbejdet med udvikling af bymiljøer 38 steder i Danmark med gode resultater. Han leverer inspiration, brobygning og rådgivning til netop vores lokale ønsker og behov.
  • Få inspiration til, hvordan du og din butik kan være med til at skabe byliv og tiltrække flere kunder.
Der er brug for, at vi samarbejder på nye måder for også i fremtiden at sikre levende og vedkommende bymiljøer i Rudersdal. Sammen med lokale handelsforeninger inviterer Rudersdal Kommune til topmøde med dialog, inspiration og mulighed for nye fællesskaber.

Tilmeld dig topmødet ved at sende en mail til Tommy Engedal Kronborg på tommy@rudersdal.dk

Find mere info på rudersdal.dk/topmoede-byliv