Spring til indhold

Tilskud til aktiviteter for verdensmål

Tilskud til aktiviteter for verdensmål

Er du optaget af FN’s verdensmål i din kommune, og vil du skabe kulturelle aktiviteter, der engagerer endnu flere?

Er du optaget af FN’s verdensmål og bæredygtighed i din kommune, og har du en idé til en kulturel aktivitet, der kan engagere endnu flere? Læs herunder, hvordan du kan søge om et tilskud, der kan gøre din ide til virkelighed.

Nye bæredygtige initiativer spirer frem i Rudersdal Kommune, både gennem borgersamlinger, ildsjæles initiativer og foreningers aktiviteter. Derfor har Kultur- og Fritidsudvalget afsat et budget til borgernes idéer til kulturaktiviteter, der understøtter FN’s verdensmål.

Måske vil du hyre en korleder for en dag til et folkekor i det fri? Måske vil du booke din yndlingsklimaekspert til et foredrag? Måske vil du udvikle en kunstworkshop for børn med fokus på genanvendelse? 

Hvem kan søge?

Du kan være drevet af ønsket om at skabe nyt fællesskab, trivsel og sundhed – eller du kan være optaget af klima eller ligestilling mellem kønnene. Det vigtigste er, at du har lyst til at skabe en kulturel aktivitet, der foregår i Rudersdal Kommune og som er åben for offentligheden. Aktiviteten må ikke have et kommercielt sigte.

Søg om tilskud 

Klik på link og udfyld ansøgningsformularen:

Søg om tilskud 

Læs mere om, hvordan Rudersdal Kommune arbejder med FN’s verdensmål:

FN's verdensmål

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvordan du griber ansøgningen an, så kontakt kulturkonsulent Merete Porsborg Arnoldi på mear@rudersdal.dk eller 72 68 56 28. Du kan også kontakte Merete, hvis du vil drøfte din idé.