Spring til indhold

Tilskud til aktiviteter, der skaber liv i byrum og lokalområder

Tilskud til aktiviteter, der skaber liv i byrum og lokalområder

Har du en god idé til, hvordan der kan skabes mere liv i Rudersdal Kommunes byrum og bymidter, og er du parat til at realisere din idé? Så kan du nu søge tilskud til kulturelle aktiviteter og projekter, der er med til at skabe levende og dynamiske byrum, bymidter og lokalområder i Rudersdal.

Har du en idé til et kulturelt arrangement, der skaber liv i Rudersdal Kommunes byrum og grønne områder? Kultur må gerne overraske dig, hvor du ikke forventede det – og skabe nyt liv og fællesskab, enten der, hvor vi i forvejen færdes eller ved at trække os ud i nye kroge af kommunen.

Kultur- og Fritidsudvalget har derfor afsat et tilskudsbudget, der kan søges af foreninger eller grupper af borgere, som har en idé til en koncert, en forestilling, udstilling eller en anden kulturel aktivitet i byrum og lokalområder.

Når du ansøger om tilskud bliver der lagt vægt på, om idéen bringer noget nyt til kulturlivet i Rudersdal Kommune, og om ideen kan realiseres. Det er et krav, at aktiviteten foregår i Rudersdal Kommune, at den finder sted i 2022, at den er offentligt tilgængelig og ikke har et kommercielt sigte.

Ideerne kan være mange, og vil du drøfte din, er du meget velkommen til at kontakte kulturkonsulent kulturkonsulent Merete Arnoldi på mear@rudersdal.dk eller 72 68 56 28.

Der kan søges om tilskud løbende i 2022, indtil budgettet er brugt op. 

Søg om tilskuddet

Ansøg om tilskud

Løft dit arrangement med den mobile kulturscene

Rudersdal Kommune tilbyder i 2022 gratis udlån, transport samt opsætning og nedtagning af den nye mobile kulturscene. Læs mere om retningslinjerne for brug af denne i kommunens digitale arrangørguide.

Gå til arrangørguide, hvor  du også kan booke den mobile kulturscene:

Arrangørguiden