Spring til indhold

Søg tilskud til kulturaktiviteter

Søg tilskud til kulturaktiviteter

Vil du skabe mere kultur i din by? Læs her, hvilke tilskudsmuligheder du har, hvis du gerne vil stå i spidsen for en kulturel oplevelse i Rudersdal Kommune.

Der er flere tilskudsmuligheder med løbende ansøgningsfrister til nye kulturaktiviteter. Fælles for dem er, at de kan søges til offentlige kulturelle aktiviteter i Rudersdal Kommune - at de ikke må have et kommercielt sigte, og at du skal søge i fællesskab med andre.

Læs mere om tilskudsmulighederne nedenfor og kontakt kulturkonsulent Merete Arnoldi på telefon 72 68 56 28 eller mear@rudersdal.dk, hvis du vil høre mere.

 

 

 

Nærum Kulturdag
Kulturelle tilskud

Enkelttilskud til kulturaktiviteter

Hvert år i oktober kan frivilligdrevne kulturaktører søge om enkelttilskud til kulturaktiviteter. Når du ansøger, lægges der vægt på organiseringen bag kulturarrangementet og arrangementets økonomiske bæredygtighed. Fristen for ansøgning er den 1. november. Kultur- og Fritidsudvalget behandler ansøgningerne på deres møde i december.

Der er åbent for ansøgninger til Enkelttilskud til kulturaktiviteter fra 1. oktober. 

Glad dreng
Mindre projekter

Tilskud til nye, mindre kulturprojekter

Har du en idé til et mindre kulturprojekt eller en kulturel aktivitet, du gerne vil prøve af? Så kan du søge om tilskud fra budgettet til nye, mindre projekter.  Læs her, hvordan du kan søge om et tilskud, der kan gøre din ide til virkelighed.

Læs mere:

Mindre kulturprojekter

Foto: Birkerød Kulturnat - stemning
Søg tilskud til stort og småt i dit lokalområde

Liv og kultur i byrum, lokalområder og på handelsstrøg

Vil du være med til at skabe i liv i dit lokal område? Læs mere om muligheden for at søge tilskud til dine idéer. 

Liv og kultur i byrum, lokalområder og på handelsstrøg