Kulturklub Rudersdal

Kulturklub Rudersdal

Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal i dag og få rabat på entré og oplevelser. Som medlem får du 8-10 nyhedsbreve om året med aktuelle klubfordele og -tilbud og inviteres til et årligt særarrangement eksklusivt for medlemmer.

Kulturklub Rudersdal er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med specielle klubtilbud.

Klubben er for alle, og medlemskabet er uden betaling. Som medlem af kulturklubben modtager du 8-10 gange om året et nyhedsbrev med attraktive klubfordele, medlemstilbud og nyheder fra en række kulturaktører i Rudersdal.

Tilmeld mig

Logo: Kulturklub Rudersdal
Masser af fordele - ingen ulemper

Klubfordele

  • Du får rabat på entréer og billetter til kulturinstitutionerne og deres arrangementer ”eller noget ekstra oveni gratis” (ved fremvisning af dit medlemskort).
  • Du får 8 -10 årlige nyhedsbreve, der holder dig opdateret med aktuelle kulturtilbud, udstillinger, forestillinger, arrangementer og events.
  • Du får mulighed for at mødes med andre kulturinteresserede.
  • Du inviteres årligt til et særarrangement eksklusivt for medlemmer

De konkrete tilbud finder du i nyhedsbrevene - tilmeld dig klubben og få alt det ekstra, du ikke vil gå glip af.

Bemærk - der er ikke tale om rabatter og klubfordele på samtlige film eller arrangementer hos de medvirkende kulturaktører. Klubtilbud og fordele omfatter udelukkende de film og arrangementer, som omtales i de udsendte nyhedsbreve.

 

Nyhedsbreve

Månedens nyhedsbrev med medlemsfordele for den kommende måned sendes altid ud sidst i hver måned. Dvs. melder du dig ind i løbet af en måned, vil dit første nyhedsbrev være sendt ud. Orienter dig i stedet her på siden, og se den aktuelle måneds tilbud.

Intet aktuelt som følge af COVID-19/coronavirus.

Særarrangement

Hvert år bliver du som medlem helt eksklusivt inviteret til et særarrangement kun for medlemmer af Kulturklubben.

Der vil altid være tilmelding efter først til mølle-princippet, så hold øje med dit nyhedsbrev, hvis du ikke vil gå glip af dette enestående arrangement.

I 2016 blev særarrangementet afholdt i juni måned på Gl. Holtegaard. I april 2017 på MantziusLive i Birkerød. I 2018 var medlemmer af Rudersdal Kulturklub inviteret til et særarrangement på Kurhotel Skodsborg med historiske foredrag om Christian den VII's Grotte og Kurhotel Skodsborg samt efterfølgende kaffe/kagebord.  Pt arbejder vi med planlægningen af årets særarrangement, og forventer at invitere medlemmerne i løbet af foråret 2019. Meld dig ind og gå ikke glip af dette.

 

Om klubben

Kulturklubben er et tværkulturelt samarbejde mellem kulturinstitutioner i Rudersdal Kommune. Du kan finde oplevelser og klubtilbud hos følgende kulturaktører:

Birkerød Bio (fast)
MantziusLive (fast)
Gl. Holtegaard (fast)
Reprise Teatret (fast) 
Havarthigaarden (gæste udbyder)
Rudersdal Museer (fast)
Kurhotel Skodsborg (gæste udbyder)
‌Rudersdal Bibliotekerne‌ (fast)
​Sommer's Automobile Museum (gæste udbyder)

Alle kan blive medlem af Kulturklub Rudersdal. Det eneste krav er, at du har en e-mailadresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres via mail.

Det er gratis at blive medlem af Kulturklub Rudersdal. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail. Dit medlemskort kan du få udleveret på en af kulturinstitutionerne mod fremvisning af din bekræftelsesmail.

Du kan læse regler og vilkår her:
Kulturklub Rudersdal - Regler og vilkår

Klubkort

Når du har meldt dig ind i klubben vil du modtage en bekræftelses mail. Med denne kan du hente dit kort hos en af de aktører, som står bag Kulturklub Rudersdal (se listen ovenfor minus Havarthigården og Kurhotel Skodsborg).
Du kan også hente dit kort på Kulturcenter Mariehøj, Kultursekretariatet, Øverødvej 246 B, 2840 Holte.

Har du mistet dit kort, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller gode idéer, kan du altid kontakte os på kulturklub@rudersdal.dk.

Baggrund

Kulturklubben blev etableret i august 2014 i et samarbejde mellem Rudersdal Kommunes kulturelle kulturinstitutioner og Gl. Holtegaard. Formålet var den gang, såvel som i dag, at skabe synlighed om Rudersdal Kommunes kulturinstitutioner ved i et nyhedsbrev at give ”smagsprøver” på, hvad man kan opleve lokalt i Rudersdal.
 
Kulturklubtilbuddene er løbende blevet suppleret med tilbud fra enkelte gæsteaktører – senest Sommers Automobile Museum, men også Kurhotel Skodsborg og Havarthigaarden bidrager løbende med klubtilbud. Fælles for kulturklubbens aktører er, at de er en ”fysisk kulturinstitution”.  
 
Foreninger og alle andre kan få synliggjort deres aktiviteter via Oplevrudersdal.dk, hvor man finder kommunens overordnede kulturkalender. Oplevrudersdal udsender løbende nyhedsbreve, som du også kan abonnere på.