Spring til indhold

Tilmeld dig forårets læseklubber

Vær med i en af Rudersdal Bibliotekernes læseklubber, når vi er sammen om litteraturen, historien og den samfundsaktuelle debat. Der er nu åbent for tilmelding til forårets læseklubber.

Der er nu åbent for tilmelding til forårets læseklubber. I læseklubberne er du i godt selskab med andre, der har lyst til at dele læseoplevelser, tanker og erfaringer med inspiration fra både skønlitteraturen og den nye debat- og faglitteratur. Flere af de læste forfattere kan du møde til arrangementer på biblioteket i efteråret. 

At deltage i en læseklub er gratis. Biblioteket sørger for at skaffe bøger og supplerende læsemateriale og stiller et lokale til rådighed for læseklubben. Den enkelte klub får tilknyttet en tovholder, som vil være til stede ved intromødet og ellers står til rådighed for spørgsmål og assistance undervejs i forløbet.

Du tilmelder dig læseklubberne ved at klikke på den klub, du vil deltage i. Du får besked efter tilmeldingsfristen 25. januar, om du har fået plads, eller om du er kommet på venteliste. Så længe Covid-19 forhindrer fysiske møder på biblioteket, tilbydes alle læseklubber at mødes i et virtuelt mødelokale. 

Den enkelte læseklub kræver minimum 6 tilmeldinger for at blive oprettet. Ved flere end 10 tilmeldinger oprettes ventelister.

Tilmeld dig her