Spring til indhold

Rudersdal Musikskole afslutter sæson med minifestival

Musikskolen afslutter musikskoleåret med en hyggelig og uformel minifestival i Præstegårdshaven i Birkerød onsdag den 22. juni 2022 kl. 16.00 til 20.00.

Om to uger sætter Rudersdal Musikskole punktum efter en fantastisk sæson. En sæson, hvor musikskoleeleverne endelig har kunnet være sammen om musikken efter to år med nedlukninger grundet corona. Det fejrer musikskolen med en minifestival.

Orkestre, bands og soloelever

Præstegårdshaven i Birkerød danner rammerne for festivalen, hvor et udvalg af Rudersdal Musikskoles orkestre, bands og soloelever viser, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Dagen byder på alt fra smukke klassiske værker til pop- og rocknumre, som det er svært at stå stille til.

Sidste år holdt musikskolen for første gang en minifestival under blå himmel, og det var ifølge undervisningsleder Hans Henrik Flyckt så god en oplevelse for både musikskoleelever, musiklærere og gæster, at der ikke har hersket tvivl om, at festivalen også i år skulle markere afslutningen på sæsonen:

"Saxofonlærer Christian Hougaard syntes, at der skulle ske noget sjovt og hyggeligt som afslutning før sommerferien sidste år og lancerede ideen om en udendørs koncert i Præstegårdshaven. Under nedlukningen havde vi ikke haft mulighed for at lave koncerter. Derfor var der et opsparet behov, og alle ville gerne være med,” fortæller Hans Henrik Flyckt om sidste års festival. Han fortsætter:

"Det blev en meget lang koncert med meget forskellig slags musik. Vejret var skønt, og det var så hyggeligt, at folk i Birkerød stoppede op og hørte et enkelt nummer eller to,” siger han.

Alle er velkomne til at kigge forbi. Det er både muligt at være med til hele festivalen eller at komme og opleve enkelte indslag på det tidspunkt, der passer bedst.