Spring til indhold

Oplev opera i Birkerød Sport og Event Arena

Fredag den 11. september kan du få en enestående oplevelse i Birkerød, når den italienske verdenstenor Piero Guiliacci og professionel operasanger Dan Gabriello gæster Birkerød Sports og Event Arena.

Den italienske verdenstenor Piero Giuliacci og den danske dramatiske baryton Dan Gabriello akkompagnerede af den smukke kvindelige Italienske akkompagnatør og koncertpianist Simonetta Tancredi vil forkæle aftenens publikum med et repertoire af berømte italienske arier og duetter. Du vil kunne høre uddrag fra Verdi, Bizet og Puccini.

 

piero giuliacci
Verdenstenor

Piero Giuliacci

Den italienske verdenstenor Piero Giuliacci har gennem sin internationale karriere optrådt på de fleste af verdens absolut førende operahuse og opera festivals.

Billede af Dan Gabriello
Operasanger

Dan Gabriello

Aftenens anden solist er den danske dramatiske baryton Dan Gabriello, som er en yderst sjælden gæst i danske koncertsale og på danske operahuse, idet han har haft det meste af sin internationale karriere i udlandet. Dan Gabriello er uddannet som professionel operasanger i solistklassen på The Royal College of Music i London, samt 4 års mesterlære studier under ledelse af den nu afdøde verdensberømte italienske baryton Maestro Paolo Silveri og endelig 2 års vokale repertoire og dramatiske studier ved Teatro alla Scala i Milano.

Simonetta Tancredi
International pianist

Simonetta Tancredi

Den italienske pianist Simonetta Tancredi er uddannede i klaver ved konservatoriet S. Pietro a Majella i Napoli under ledelse af Maestro Vincenzo Vitale og senere i cembalo, samt i kor og kormusik. Hun er i dag en af den internationale operaverdens mest søgte akkompagnatører og koncertpianister, og hun har bl.a akkompagneret den italienske tenor Andrea Bocelli.

Køb billet 

Du kan købe din billet via Ticketmaster: 

Køb billet

 

En aften med mulighed for flere oplevelser

Fredag den 11. september afholdes Birkerød Kulturnat. Har du lyst til at fylde din dag og aften med oplevelser, kan du lade dig inspirere til flere i kulturnattens program. 

Birkerød Kulturnat  (link til Facebook)