Spring til indhold

Nyt magasin: North of Copenhagen

Dyk ned i alt det, du måske ikke vidste om Rudersdal i nyt magasin.

Måske er du i løbet af sommeren stødt på Rudersdal Kommunes helt nye turismemagasin, North of Copenhagen, målrettet danske og udenlandske turister. Rudersdal Kommune har indgået en aftale med Copenhagen Visitor Service overfor Københavns Hovedbanegård om en plads til magasinet samt en plads på deres infotavle. Her kommer der mange turister og søger information og henter brochurer. 80% af dem er udenlandske og derfor er magasinet på engelsk.

Men det er også vores håb, at danske turister samt lokale borgere i Rudersdal vil læse med, og få øjnene op for de fantastiske nære oplevelser, som Rudersdal har at byde på.

Ud fra de tre temaer natur, historie og velvære, fortæller vi nærværende og personlige historier om passionerede og interessante mennesker, og gengiver stemningen i Rudersdal for at vække læserens interesse og nysgerrighed.

Vi har særligt fokus på det, der gør os særlige: Den grønne og blå natur, vores rige og royale historie samt de gode muligheder, der er for at forkæle sig selv med god mad og wellness i Rudersdal.

North of Copenhagen

Find det her

Så læs med! Om alt fra Parforcejagtlandskabet, badning året rundt, biodiversitet i Vaserne, konger på glamping, restauranter, kunstnere og oversete kvinder, Michelinkokke, forbuden frugt og kærlighed i stenalderen.

Det gratis magasin ligger hos udvalgte hoteller og restauranter samt kulturinstitutioner og Borgerservice i Rudersdal.

Læs det digitalt her: