Spring til indhold

Nyheder i Reprisen

Der er mere end bare gode film på plakaten i biografen RepriseTeatret i Holte. Med kælenavnet Reprisen og med over 100 år på bagen, er biografen også et sted for spændende særarrangementer og klubber.

Jørgen
Film, vin og oplæg: lørdag d. 28. januar kl. 15:00

Jørgen Leth: Music for Black Pigeons

Mød Jørgen Leth i Reprisen d. 28. januar, når han introducerer sin og Andreas Koefoeds nye film 'Music for Black Pigeons'. Filmen søger ind til musikkens væsen og de kreative processer med den danske jazzmusiker og komponist Jakob Bro som omdrejningspunkt - sekunderet af nogle af vor tids mest indflydelsesrige jazzmusikere, heriblandt Bill Frisell, Lee Konitz og Midori Takada.

Bestil billetter

erindringsbio
Erindringsbio: mandag og tirsdag den 23. + 24. januar kl. 11.00 og 16.00

Danmarks Konge

Film kan fremkalde erindringer, starte samtaler og styrke livslysten – også hos mennesker med demens. Derfor er Det Danske Filminstitut og Reprise Teatret nu gået sammen om et nyt tilbud: Biografforestillinger, der er skræddersyet til mennesker med demens og deres pårørende, plejepersonale og frivillige. Det er gratis at deltage og der serveres kaffe og småkager efter visningerne. Tilmelding sker som ved almindelig billetbestilling via Reprisens hjemmeside. 

Bestil billetter

fire
Filmklub 2023 – programmet er klar!

Filmklubben i Reprisen 2023

Filmklubben er for den del af Reprise Teatrets publikum, for hvem det er vigtigere at se en god film end at se den før alle andre. Vi udvælger seks af de bedste film fra forrige sæson og tilbyder filmene til favorabel klubpris. Den nye sæson starter op i februar, og du kan glæde dig til fantastiske film som Elvis, Krysantemum og Skolen ved verdens ende. Som medlem får man adgang til seks forestillinger – prisen er 270 kr.

Se programmet og tilmeld dig her

meter
Reprisen læseklub: tirsdag d. 7. februar kl. 16:00

Meter i Sekundet

Læs bogen & se filmen: Stine Pilgaards vidunderlige kloge, skæve og sjove roman ’Meter i sekundet’ bliver nu foldet ud på det store lærred. Har du lyst til at dykke ned i romanen til en hyggelig snak og en tur i biografen i godt selskab, så vær med i Reprisen Læseklub, når læser vi ’Meter i sekundet’, før vi ser filmen. Læseklubmødet, som varer en time, afholdes på Reprise Teatret og faciliteres af Anette Liebmann, bibliotekar på Rudersdal Bibliotekerne. 

Læs mere og tilmeld dig her