Spring til indhold

Moths børneoase laver julekalender

Pippi, som alle glade børn kender fra "Kom og Leg" på Mothsgården, har fundet på noget nyt igen.

Da vi alle sammen skal passe på ikke at smitte hinanden, og vi derfor ikke kan samles til leg på Mothsgården, har Pippi da bare lige flyttet leg, sjov og juleballade til Instagram – indtil vi må lege sammen igen.

Så allerede fra 1. søndag i advent (d. 29. november) og frem til juleaften kan du følge med i børneoasens helt egen julekalender på Instagram på @moths_borneoase.

Vær med og se, hvad Pippi finder på af skøre ting hver dag frem til juleaften. Og det bliver ikke kedeligt.

Vind en ekstra julegave! 

Men det er jo ikke en rigtig julekalender uden en kalenderlåge. Derfor har Pippi lavet en stor julekalenderlåge, som allerede nu hænger på Mothsgården.I lågen vil der bl.a. hver dag være et bogstav og en anden overraskelse.

Hvis man samler alle bogstaverne frem til juleaften, så har man mulighed for at vinde en ekstra julegave, hvis man altså kan gætte hvad ordet bliver, når man har samlet bogstaverne

Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi Mothsgården hver dag og åbne Pippis magiske kalenderlåge, så bare rolig! Pippi er på børneoasens Instagram hver dag, hvor kalenderlågen også åbnes. 

Nye overraskelser hver dag!

Hver dag gemmer på en overraskelse - alt fra juleeventyr, magiske, kreative Pippi-projekter, skøre og sjove lege, som f.eks. ”find de skjulte ting på Mothsgården” eller, ”find den skjulte skat med fredags godter” til advents-konkurrencer og meget andet. 

Så følg med på Instagram på ”moths_borneoase” og se hvad Pippi finder på.

 

Hvor: På instagram på @moths_borneoase. Lågen står på Mothsgården, Søllerødvej 25, 2840 Holte

Hvornår: På Instagram og udendørs på Mothsgården er der åbent hele tiden – så kom forbi, når det passer og se kalenderlågen og det flotte juletræ!

Mothsgårdens butik og udstilling har åbent tirsdag-søndag kl. 11-16.