Spring til indhold

Teater i foråret 2023

Glæd dig til tre spændende teaterforestillinger i foråret 2023 på Kulturcenter Mantzius i Birkerød.

Den sidste turist i Europa

Den sidste turist i Europa – sange fra anden verdenskrig

7. maj 2023 kl. 15.

Oplev en støvet verden af tobak og fortrydelse, håb og granatchok, når tre danske sangerinder genfortæller historien om ‘Den Sidste Turist i Europa’ – og syngende spejler et opbrudt, men håbefuldt Europa med en skatkiste af musikalsk arvegods.

Showet premierede i 2020 i Glassalen Tivoli og har siden fyldt teatre og koncertsteder.

Læs mere​ og køb billet

Cirkelines Musseskole

6. maj 2023 kl. 11.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. Forestillingen kan ses for børn fra 3 år og vil være veloplagt at se for børn i førskole og i indskoling.  

Læs mere​ og køb billet

OBS: Forestillingen anbefales fra 3 år

Teater Next fotograf Louise Eriksen
Doppler

Doppler

22. marts 2023 kl. 19.

Glæd dig til at se eller gense Teater Next’s store teatersucces, som tiltrak mange unge publikummer til teatrene rundt i Danmark i 2020. “Doppler” er en dramatisering af romanen af den norske kultklassiker af Erlend Loe.

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene om at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs. Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt. 

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed. 

Læs mere​ og køb billet