Spring til indhold

Kunstcubator optager nye talenter i billedkunst

Kunstcubator er et kunst- og talentudviklingstilbud for dig, der er mellem 15 og 25 år, som brænder for at udvikle dit kunstneriske talent.

Udforsk din skabertrang sammen med ligesindede

Drømmer du om optagelse på en videregående kreativ uddannelse – eller er du bare nysgerrig efter at udforske dit kunstneriske talent? Så er Kunstcubator noget for dig.

Over de næste tre år vil du modtage undervisning af høj kvalitet i din fritid og få mulighed for at indgå i et fællesskab med andre unge kreative talenter, som du kan udforske, reflektere og skabe sammen med.

Undervisningen

På Kunstcubator bliver du undervist i mange forskellige former for kunstarter som maleri, tegning, video, lyd og performance. Vi har særligt fokus på samtidskunst.

Undervisningen foregår onsdage fra kl. 18.00 til 21.00.

Det finder sted på Kulturskolerne i Gentofte. Både på Billedskolen og i Byens Hus i Hellerup, hvor du har mulighed for at tilgå et atelier.

Kunstcubator er et samarbejde mellem fire forskellige kommuner: Rudersdal, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk. Så selvom undervisningen foregår på Kulturskolerne i Gentofte, kan det også søges af unge billedkunstnere fra Rudersdal Kommune.

Ansøgning

Du kan ansøge om at blive optaget ved at sende en ansøgning til jpj@gentofte.dk senest den 5. juni 2022. Skriv "Kunstcubator" i emnefeltet.

Ansøgningen skal bestå af:

- En Instagramprofil med billeder af 7 af dine egne værker

- 1/2 til 1 sides motiveret ansøgning, hvor du skriver om din kunst og om hvorfor du gerne vil være med i Kunstcubator.

Læs mere

Få mere information om Kunstcubator på

Kulturskolerne i Gentoftes hjemmeside​