Spring til indhold

Kom til webinar om lokale tilbud, der inviterer flere med i fællesskaberne

Kender du nogen, som kunne have glæde af at deltage i rummelige, lokale fællesskaber? Er du nysgerrig på, hvad der findes af tilbud? Eller har du har selv lyst til at yde en indsats som frivillig?

Den 4. marts kan du deltage i et webinar, hvor du kan høre om lokale tilbud, der inviterer dig ind i lokale fællesskaber. Følgende tilbud, som alle involverer frivillige, vil blive præsenteret på webinaret: 

Bibliotekets ’Sunde læsefællesskaber’

v. Stig Grøntved Starck

Rudersdal Bibliotekerne er sammen med en række andre biblioteker i landet i gang med et projekt med læsegrupper målrettet sårbare og udsatte borgere. En af grundtankerne med initiativet er på sigt inddragelse frivillige som facilitatorer i læsegrupperne.

Læs mere​

Seniorfællesskaber i de almene boligområder

v. Lisbeth Eckhardt-Hansen og Anette Helland

Lisbeth og Anette fra Frivilligcenter Rudersdal fortæller om projektet ’Vores Seniorfællesskaber’, som styrker naboskab og fællesskab i de almene boligområder i Rudersdal. Projektet er finansieret af TRYG.

Læs mere​

Kulturven-ordningen under projektet ’Kulturligvis’

v. Joya Viterbo-Hjorten og Marie Bergmann

Som en del af kommunens nye fondsstøttede projekt ’Kulturligvis’ skal der etableres en ordning kaldet ’Kulturven’. Frivillige kulturvenner vil invitere borgere i udsatte situationer med ud i kultur- og fritidslivet med det formål at styrke trivsel og fællesskaber hos borgerne.

Læs mere​

På Sporet – Huset for fællesskaber og udvikling

v. Henriette Stjernegaard Mortensen

På Sporet er et hus, som er åbent for alle - med særligt fokus på at støtte psykisk sårbare borgeres deltagelse i aktiviteter og fællesskaber, herunder i nye samarbejder med frivillige og lokalsamfundet. I huset kan du deltage i ’Ud i naturen’ og ’Ungenetværket’ – se nedenfor.

Læs mere​

Læringsforløbet ’Ud i naturen’ styrker mental sundhed

v. Michelle Larsen

Forløbet ’Ud i naturen’. Gennem 10 uger tager en gruppe på 8 personer ud i naturen i 2,5 time hver uge. Deltagerne værdsætter både den ro, de finder og det fællesskab, der opstår med naturen som ramme. Forløbet afholdes af huset På sporet.

Læs mere​

Ungenetværket - et fællesskab for unge

v. Rikke Thomsen

Ungenetværket er for unge i alderen 18-35 år, som savner et rummende fællesskab, hvor det er ok at have en off-dag. I ungenetværket er der en medarbejder og unge frivillige peer-støtter til stede. Forløbet afholdes af huset På sporet.

Læs mere​

Tid og sted

Webinaret afholdes den 4. marts kl. 9-10 på Microsoft Teams

Deltag i webinaret her:

Klik her for at deltage i mødet