Spring til indhold

Julekoncerter for hele familien med Rudersdal Musikskole

Rudersdal Musikskoles elever spiller julekoncerter 6. december i Holte Kirke og 14. december på Nærum Gymnasium kl. 19. Det er gratis!

Kom i julestemning når Rudersdal Musikskoles elever spiller julekoncerter tirsdag den 6. december i Holte Kirke og onsdag den 14. december på Nærum Gymnasium. Begge dage er kl. 19 og det er gratis.

Holte Kirke og Nærum Gymnasium danner rammer

Oplev et bredt repertoire, når både solo-elever og ensembler spiller julens stemningsfulde musik i Holte Kirkes Sognegård i Store Sal. Hør juletoner fra klaver, sang og tværfløjter, og syng med på kendte julesange, når blæserorkestret Mantziusblæserne spiller.

En uge senere fylder musikskolens bands og orkestre Nærum Gymnasium med julemusik. Her kan du blandt andet høre Rudersdal Musikskoles tre strygerorkestre spille et flot julerepertoire sammen og hver for sig. For Fuld Blæs, som er Nordsjællands største blæserorkester for unge, blæser julen ind med elever fra både Rudersdal, Allerød, Furesø og Hillerød Musikskole.

Tag hele familien med til begge koncerter – de er gratis.

Andre koncerter

Ud over de to store koncerter, optræder musikskolens elever også til en række andre julekoncerter og julearrangementer i december måned. Se hele oversigten i musikskolens Kalender.