Spring til indhold

Holte Dagen 2022

Det bliver en festlig dag for børn og voksne på Holte Havn den 21. maj, med bl.a. champagneløb, underholdning, street food og salgsboder fra lokale butikker. Holte Dagen er arrangeret af Holte Rotary til fordel for udsatte børn.

Udover Vedbæk Gardens festlige åbning, et velspækket sceneprogram og en ny-opfunden Champagne-Walk, er der et væld af oplevelser for store og små på Holte Dagen den 21. maj. Der er street food-vogne med Thaimad, samt flæskestegssandwich og pølser. Der er boder med vin og lækkerier – foruden en hyggelig kaffe-tuk tuk. Voksne kan prøvekøre fede biler fra Green Garage og Autohuset Vestergaard, eller bruge egne kræfter hos Holte Roklub. Ligeledes har Rudersdal Erhvervsforening en stand med bl.a. blindsmagning af vin.

For børnene er der hoppeborg - foruden to brandbiler og en patruljebil, de kan få lov at sætte sig ind i, samt mulighed for at prøve fjernstyrede biler og både fra Holte Hobby. Der er aktiviteter lige fra kl. 12.00 – 19.30. Det bliver en festdag for alle i Holte.

Vedbækgarden spiller

Vedbæk Garden åbner festen

Kan man forestille sig en mere festlig åbning af en havnefest end indmarch ved de dygtige, musikalske piger i Vedbæk Garden? Det er netop hvad der sker på Holte Dagen den 21. maj. Vedbæk Garden står for dagens kick off og starter ved Røjelskær tæt ved Rådhuset kl. 11.30. Her spiller og marcherer de sig igennem Holte Midtpunkt til Holte Havn, hvor de spiller endnu et par numre. Borgmester Ann Sofie Orth er med i front – og alle er velkomne til at danne trop på vejen mod havnen.

Holte Dagen er et velgørenhedsarrangement, der har til formål at hjælpe udsatte børn i Rudersdal til en aktiv fritid. Medlemskab af Vedbæk Garden er en af de muligheder, der støttes gennem BROEN, der søger for at målrette indsatsen, hvor den gør mest gavn.

Læs mere om Vedbæk Garden på: Vedbækgarden

Musik og dans på kajen

Rotary Holte har fået tilsagn fra selveste Rudersdal Big Band om at de kommer og underholder på dagen. 17 entusiastiske musikere, sangere og solister dirigeret af trompetisten Claus Mott vil indtage Holte Havn under det store velgørenhedsarrangement for udsatte børn i Rudersdal. Og skønne Helen Ann er med på vokalen. Det bliver et festfyrværkeri af swingende dynamisk jazz med afstikkere til Latin, Soul, Funk og Rock. Kom og lyt med – måske bliver der lejlighed til en svingom på kajen.

Læs mere om Rudersdal Big Band på: Bigbandet.dk

Rudersdal Bigband på trappe
Bare damer

Noget for husarerne

Der bliver drøn på, når de fire, skønne kvinder, Elsebeth Ortmann, Else Jacobsen, Birgitte Eibye og Dorte Liljengren, ruller sig ud i revy-forestillingen ’Bare damer i frit fald’. Der er lagt op til grin, forargelse og underholdning i topklasse, når damerne tager scenen på Holte Havn. Musikken leveres af Knud West Hansen på guitar. Revyholdet Bare Damers forestilling er sat op i samarbejde med Rotary Holte til støtte for udsatte børn i Rudersdal.

Læs mere om de Bare Damer på: Bare Damer | Facebook

Trylleri og magisk underholdning

Der bliver masser af magi, trylleri, tricks, fup og fiduser og gode grin for børn og barnlige sjæle, når tryllekunstneren Henrik Specht kommer forbi. Med kufferten fuld af tricks skal det nok blive underholdende, når den kendte tryllekunstner laver sjov og trylleri for og med det unge publikum. Mon børnene kan regne hemmelighederne ud og afsløre nogle af hans fix-faxerier? Man skal i hvert fald se godt efter.

Forestillingen ’Trylleri med et glimt i øjet’ varer ca.  25-30 minutter, og foregår denne dag specielt til støtte for udsatte børn i Rudersdal.

Læs mere om Henrik Specht på: Velkommen til trylleri.dk

Henrik Specht Trylleri
John Mogensen Showband

Fut i fejemøget

John Mogensen Showband er nok det tætteste du kommer på den ægte vare. På Holte Dagen spiller bandet en perlerække af John Mogensens sange lige midt på Holte Havn. Det er måske et af de bedste bands i Danmark til at vække den magi til live, der omsluttede John Mogensen. Det gør Jesper Søgaard og det fire mand store band med deres underholdende og autentiske show, der sættes op i samarbejde med Rotary Holte – til fordel for udsatte børn i Rudersdal. 

Læs mere om John Mogensen Showband: John Mogensen Show Band | Facebook

Champagne-walk i Holtes skønne natur

I flere byer har de et roséløb. På Holte Dagen introducerer Rotary Holte nu en ’Champagne-Walk’ - vi er vel i Holte. Alle kan være med. Tag din nabo, familie eller veninde under armen og hyg jer på en 3 km gåtur i Holtes skønne natur. Turen forsødes med 3 glas dejlig champagne. Til børnene har vi naturligvis børnechampagne.

Startsted: Holte Havn i tidsrummet mellem kl. 13-14. Kig efter Beach Flag med Champagne-Walk.  Og skynd dig først til mølle til 100 Champagne-Walk-billetter.

Deltagergebyr: 100 kr. for voksne, børn gratis. Overskuddet går til udsatte børn i Rudersdal. Betaling via MobilePay ved startbordet. Her udleveres champagneglas i en snor til at hænge om halsen. Champagnen er sponsoreret af Victoria Vine.

Champagne

Stand-up så tårene triller

Anders Fjelsted vil denne eftermiddag levere et hylende morsomt show der, med en underspillet charme, med garanti vil underholde ’de unge voksne’ og alle, der møder op i Holte Havn. Kom selv og grin med!

Hoppeborg for de mindste

På en festlig havnedag skal der naturligvis også været noget for de mindste. Rotary Holte har derfor sørget for en flot, rød hoppeborg, hvor de små kan boltre sig. Så tag dem endelig med til en sjov og underholdende eftermiddag – til fordel for udsatte børn i Rudersdal.   

Tid & Sted

Lørdag den 21. maj 2022, kl. 11.30-19.30. Holte Havn, Vejlesøvej 22, Holte. Fri entré