Spring til indhold

Golden Days Festival i Rudersdal

Golden Days Festivalen kommer igen i år til at sætte sit præg på september måned i Rudersdal. I år dyrker vi ungdommen som fænomen, følelse, tilstand og troldspejl under titlen Forever Young.

Rudersdal Kommune inviterer i samarbejde med Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk de fire kommuners borgere til at krydse kommunegrænser og undersøge ungdommen under Golden Days Festivalen den 4. til den 20. september 2020.
 
Idealiseret, foragtet og evigt eftertragtet. En forvirrende og fortryllende tilstand mellem barndom og voksenliv. Hormonrus, weltschmertz, forelskelse og oprør mod traditioner og autoriteter. På samme tid rosenrødt og pinligt. Velkommen til ungdommen.
 
Hvad er det, der gør ungdommen tillokkende? Hvad er det særlige, ungdommen åbner? I årets Golden Days Festival inviterer vi alle til at undersøge ungdommen og giver ungdomsbegrebet et kulturhistorisk eftersyn.
 
Golden Days Festival samler for femte gang fire kommuner i et tæt samarbejde om historien. Gennem musik, litteratur, teater, foredrag, kunst og fortællinger folder vi ungdommen ud.
 
Se hele programmet på

Golden Days 4K​

eller hent et trykt program hos Rudersdal Bibliotekerne, Rudersdal Museer, Reprisen, Birkerød Idrætscenter, Birkerød Bio, Kulturcenter Mantzius eller Kulturcenter Mariehøj.