Download børnebogen Ta' ud

Nu kan du downloade en lille bog om 13 natursteder i Rudersdal Kommune, som du kan bruge sammen med dine børn eller børnebørn. Bogen er fyldt med eventyr, rim, naturaktiviteter og små historiske vingesus, alle knyttet til vores skønne natur.

Bogen Ta’ Ud er et pædagogisk redskab for Rudersdal Kommunes dagtilbud, som vi nu også giver adgang til her hos Oplev Rudersdal. Med bogen kan du tage dine børn med til 13 naturskønne steder i Rudersdal Kommune. Ved alle disse steder er der beskrivelser af, hvordan I kan lege med natur, udeliv og science, og hvordan naturoplevelserne kan kobles til eventyr, rim, remser og ordlege. 

Tanken bag bogen er, at den skal skabe glæde og nysgerrighed om naturen, sproget og de muligheder, der findes i vores skønne omgivelser i kommunen. Alle læreplanstemaer er i spil, samtidig med at man kan få en fantastisk oplevelse ud af hver tur.

De foreslåede aktiviteter kan tilpasses alle aldersgrupper fra de ældste vuggestuebørn til børn i indskolingen.

Bagerst finder I en liste over flere apps, mere litteratur og gode websteder, hvis I vil vide mere.

Tilblivelsen af bogen er sket i et tæt samarbejde mellem eventyrforfatter og billedkunstner Susanne Holck, naturvejleder Katharina Hejgaard og Dagtilbudsområdet repræsenteret ved pædagogisk chef Kirsti Schou Tornøe.
 

Download bogen her:

Ta ud