Spring til indhold

Koncert med ABBAtizers

Oplev ABBAtizers - en hyldest til 70’ernes største poporkester - på Kulturcenter Mariehøj den 28. april. Køb din billet nu.

Der er glimmer, glitter og glamour i luften, når ABBAtizers indtager Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj fredag den 28. april kl. 20. Dørene åbner kl. 19.

ABBAtizers kommer med et show gennemsyret af energi, selvironi og charmerende indslag – og indhyllet i professionelt lyd- og lysdesign, som gør indtryk helt ned på de bagerste rækker og på dansegulvet.

Billetsalget er åbent

Billetter koster 150 kr. pr. styk og kan købes her:

Billet til ABBAtizer​

Er du medlem af Kulturklub Rudersdal koster billetten 130 kr. Det er gratis at være medlem af Kulturklub Rudersdal, og du kan melde dig ind her:

Meld dig ind i Kulturklub Rudersdal​

Var opmærksom på, at køber du billetter til andre, skal de også være medlem af kulturklubben. De kan melde sig ind via ovenstående link.

Husk at medbringe dit klubkort til koncerten. Har du ikke et klubkort, kan det udleveres til koncerten.

Spis i caféen før koncerten - bestil bord på forhånd

Det er muligt at spise i caféen på Kulturcenter Mariehøj inden koncerten. Det er nødvendigt at bestille bord på forhånd. Ring på telefon 30713171 hverdage mellem kl. 16-20.

Caféen serverer burgers. Se menuen her:

OgBurger

Om ABBAtizers

Det er mere end 40 år siden, at Agneta, Björn, Benny og Anni-Frid erobrede verden med hittet ”Ring, Ring” – og de hitter stadig over hele verden. Faktisk sælger ABBA mere end 2 millioner plader om året, og musicalen Mamma Mia, som består udelukkende af ABBA-numre, trækker fulde huse i London for 17. år i træk.

Her i Danmark har det seks mand store orkester holdt ABBA-feberen i hævd i snart 15 år. Navnet er ABBAtizers, og det er ikke tilfældigt. Orkestret er nemlig kendt for at vække en voldsom appetit efter veldrejet pop tilsat rigelige mængder glimmer, glitter og glamour. Med hundredevis af jobs i både ind- og udland er ABBAtizers garant for et show, der ikke bare går lige i pophjertet – men også direkte i dansebenene. 

Se og hør hvad ud kan forvente:

ABBAtizers koncert​video

Køb din billet nu:

Billet til ABBAtizer​

Tid og sted

Fredag den 28. april kl. 20. Dørene åbner kl. 19.

Kultursalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte. 

Find vej til Mariehøj.