Spring til indhold

Børnefilmklubben i Reprisen klar med nyt program

Børnefilmklubben i RepriseTeatret har igen i år en række spændende film på programmet, som er specielt udvalgt, så de tilgodeser både de små og store børn.

Du kan blandt andet glæde dig til at se eller gense Anna og Elsa i Disney’s ”Frost 2”, de forunderlige japanske animations-perler ”Min nabo Totoro” og ”Arriettys hemmelige verden” og den fine franske stop-motion film ”Mit liv som Squash”.

På programmet er også Pixar’s anmelderroste ”Inderst inde”, der kigger nærmere på de mange modstridende følelser indeni en piges hjerne, og filmen ”Sonic the Hedgehog”, der er baseret på Segas populære computerspil om det lynhurtige blå pindsvin Sonic – og til jul kan man komme i den rette stemning med den danske film ”Emma og julemanden”.

Prisen er kun kr. 180,- pr. medlem for alle seks film, og du kan vælge mellem to hold:

  • Hold 1 (0.-3. klasse)
  • Hold 2 (4.-6. klasse).

Når du har køb billet til det ønskede hold, får du en kvittering fra Billetto. Denne skal du medbringe til den første filmvisning (det er ok blot at have den klar på mobilen), så får du udleveret billetter til alle sæsonens seks film.

Pas godt på billetterne, inden hver visning skal din billet ombyttes til en pladsbillet i salen, så vi sørger for god afstand.

Bemærk at forældre og bedsteforældre er velkomne til også at købe medlemskab eller - såfremt der er plads - gæstebilletter til kr. 65,-.

Se mere på Reprisens hjemmeside