Spring til indhold

Bliv en vild haveambassadør

Vil du gerne hjælpe med at udbrede kendskabet til vilde haver? Bliv mentor og få værktøjer til at lære fra dig,

Hvis du er interesseret i vilde haver, gerne vil give biodiversiteten en hånd og inspirere andre, kan du nu komme på kursus i vilde haver og blive haveambassadør i dit lokalområde.

Gennem oplæg og øvelser deler vild have-konsulent Signe Schrøder ud af sin store viden om vilde haver, og hvad der skal til for at omdanne sin have fra en traditionel have til en have, hvor naturen bedre kan udfolde sig.

Jo flere, jo bedre

Kursustilbuddet er led i Rudersdal Kommunes indsats for at blive Danmarks vildeste kommune og øge mangfoldigheden af arter. Filosofien er, at mange bække små kan gøre en ret stor å, så jo flere der gør noget i deres egne haver, jo mere batter det i regnskabet over biodiversitet.

Med kurset i bagagen er deltagerne rustet til at give andre inspiration og viden – hvad enten det er naboerne i rækkehuskvarteret, de øvrige grundejere i din lokale grundejerforening eller beboerne i boligforeningen.

Ideen med mentorkurserne er således, at deltagerne forventes at sprede budskabet.

Vild have med bi

Tid og sted

Kurset, som er gratis, er af fem timers varighed og afholdes onsdag den 20. og torsdag den 28. oktober – begge dage fra kl. 16-21.

  • Kurset 20. oktober finder sted på Kulturcenter Mariehøj, i Per Kirkeby mødelokalet.
  • Kurset 28. oktober finder sted i Birkerød Idrætscenter, sal 1, Glassalen.

Kurserne byder på forplejning i form af sandwich og kaffe / the / vand.

Meld dig til herunder:

Tilmelding til mentorkursus - gør haven vildere

Del dine ideer og vis os de vilde steder

Husk, at du på 'Sammen om Rudersdal' kan være med til at støtte op om vores bestræbelser på at blive Danmarks vildeste kommune. Del dine ideer og udpeg de vilde steder på et kort – til glæde og inspiration for andre.

Sammen om Rudersdal