Spring til indhold

WE WALK: Gåtur med Kultur- og Fritidsudvalget

I uge 41 er der WE WALK, som går ud på at få danskerne ud at bevæge sig sammen. Store som små, unge som ældre. Alle kan være med, når der inviteres ind i WE WALK-fællesskabet. Gå Vedbækturen sammen med Kultur- og Fritidsudvalget lørdag den 16. oktober kl. 13.00

Kultur- og Fritidsudvalget går som en del af WE WALK Vedbækturen lørdag den 16. oktober kl. 13.00. Kultur- og Fritidsudvalget håber, at mange Rudersdal-borgere har lyst til at gå sammen med dem.

Mød blot op på Vedbæk Havn, SYD - ved toiletbygningen 5 minutter før afgang kl. 13.00. Turen kræver ingen tilmelding.

Vedbækturen er en tur på 4,5 km, der begynder ved Vedbæk Havn. Vedbækturen byder på smuk natur og spændende historiske steder, hvor der knytter sig interessant og spændende lokalhistorie – som du måske ikke har hørt om før. Du kommer blandt andet forbi de gamle landsteder langs Vedbæk Strandvej m.v. og  ind i det smukke område omkring Enrum Dam og forbi Vedbæk Kirke. 

Læs mere om Vedbækturen:

Vedbækturen

Vedbækturen er en del af RudersdalRutens Univers, som er en lang række ruter og oplevelser i naturen i Rudersdal. Læs mere om RudersdalRutens Univers og hent appen i App Store eller Google Play og få inspiration til din næste tur:

RudersdalRutens Univers

DGI og Bevæg dig for livet står bag WE WALK. Læs mere om WE WALK og bliv en del af WE WALK-fællesskabet:

WE WALK