Alle idrætsanlæg forlænger lukkeperioden

Som følge af coronavirussen er alle idrætsanlæg i Rudersdal kommune lukket foreløbig frem til og med mandag den 13. april.

I Rudersdal Kommune følger vi nøje regeringens initiativer i forbindelse med Coronavirussens udbredelse. Det betyder, at ALLE kommunens forenings- og fritidsfaciliteter, inkl. idrætsanlæg, svømmehaller, kulturinstitutioner og kulturcentre holder lukket fra 12. marts og foreløbig frem til og med mandag den 13. april 2020.

Udendørs anlæg

Det er ikke længere tilladt at være mere end 10 personer samlet på samme sted. Det gælder både indendørs og udendørs - og derfor også på alle skateranlæg, offentlige legepladser og udendørs anlæg som fodboldbaner i Rudersdal Kommune.

Det gælder liv og død, når vi skal stoppe corona-virus i at sprede sig. Man kan nemlig smitte andre uden at vide det. Derfor skal man holde afstand til andre, også selvom man selv er rask og/eller ung og frisk.

Brug gerne legepladser, skatebaner og de mange grønne områder i vores smukke kommune – men vær max 10 sammen, og hold afstand!

Husk også, at der skal være mindst to meter imellem jer. Er der ikke plads, så må du komme igen senere.

Forbuddet gælder fra onsdag den 18. marts kl. 10. 

Siden opdateres løbende.

 

Mere information

Følg med på den nye fælles hjemmeside for myndighederne:

coronasmitte.dk

Se spørgsmål og svar om coronavirus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside:

www.sst.dk/corona