Spring til indhold

Åbent online møde i borgersamlingen om udvikling af en bæredygtig fremtid i Rudersdal

Henover efterår/vinter 2020-21 afholder Rudersdal Kommune en borgersamling. Borgersamlingen består af 37 repræsentativt udvalgte borgere, der i løbet af 4 lørdage udarbejder anbefalinger til politikerne om en bæredygtig fremtid i Rudersdal.

Den 8. december fra kl. 17.00-20.00 afholdes borgersamlingens 3. møde. Mødet er endnu en gang online og denne gang kan du deltage.

På mødet vil borgersamlingen præsentere deres foreløbige arbejde og opfordre dig til at bidrage til deres arbejde med dine tanker og forslag. På den måde kan du være med til at kvalificere og afstemme retning for borgersamlingens videre arbejde.

Mødet afholdes som et virtuelt møde, og for at kunne deltage skal du have adgang til internettet og enten en smartphone, tablet eller computer.

Du tilmelder dig mødet her​

Programmet for dagen

17.00 Velkomst og introduktion

- Velkomst ved borgmester, Jens Ive

- Introduktion til dagens program ved borgersamlingens facilitator, Johan Galster.

​17.20 Præsentation af borgersamlingens arbejde, værdier og foreløbige temaer

- Præsentation af borgersamlingens foreløbige arbejde, værdier og temaer.

- Borgermødets deltagere kommer på digital rundtur hos borgersamlingens medlemmer i borgermødets ”digitale grupperum”. Her vil du få mulighed for at lytte til de foreløbige temaer og komme med dine idéer, inputs og styrke borgersamlingens videre arbejde for en bæredygtig fremtid i Rudersdal​

18.30 Opsamling – og næste skridt​ for borgersamlingens arbejde​

19.00 Tak for inputs og tak for i dag!

Læs mere

Du kan læse mere om borgersamlingen her:

Borgersamling i Rudersdal​