Spring til indhold

125 fortællinger

Frem til den 20. oktober 2024 kan du opleve Rudersdal Museers jubilæumsudstilling 125 FORTÆLLINGER.

I år er det 50 år siden, at Mothsgården i Søllerød åbnede dørene for sin allerførste museumsudstilling. Gennem årene er det blevet til 125 udstillinger, hvor museet har sat fokus på den gode fortælling ved hjælp af et hav af udstillede ting og sager. Disse ting og sager kunne være store, små, prægtige eller undselige, men i en museumsudstilling bliver de alle ophævet til en helt særlig genstand med sin egen rolle i fortællingen.

Fra fredag den 22. februar til søndag den 20. oktober 2024 kan man opleve Rudersdal Museers jubilæumsudstilling, 125 FORTÆLLINGER. I udstillingen 125 FORTÆLLINGER inviteres publikum med på en tidsrejse gennem de sidste 50 år, hvor man kan fordybe sig i de mange udstillingstemaer og se én enkelt genstand fra hver af de mange udstillinger.

Vi udfordrer også publikum undervejs, når vi gemmer genstandsteksten og spørger ”HVAD ER DET?” ved udvalgte genstande. Særligt børn – men også voksne - kan undres over, hvad tingen har været brugt til og sammen få en snak om tingens og tidernes udvikling.

Det er tilbageblik, oplevelse, leg og læring for både børn og voksne, når vi fejrer Mothsgårdens 50-års jubilæum.

Velkommen til 125 FORTÆLLINGER gennem 50 år på Mothsgården.