Spring til indhold

Tilskud til aktiviteter, der skaber liv i byrum og lokalområder

Tilskud til aktiviteter, der skaber liv i byrum og lokalområder

Har du en god idé til, hvordan der kan skabes mere liv i Rudersdal Kommunes byrum og bymidter, og er du parat til at realisere din idé? Så kan du nu søge tilskud til kulturelle aktiviteter og projekter, der er med til at skabe levende og dynamiske byrum, bymidter og lokalområder i Rudersdal.

Hvad kan der søges tilskud til?

Der kan søges tilskud til alle former for kulturelle aktiviteter og projekter, der genererer liv og skaber dynamik i kommunes byrum, bymidter og lokalområder.

Måske drømmer du sammen med din forening om at arrangere tangoundervisning en sommeraften på torvet i Birkerød, fællessang på Skodsborg Station eller picnic med indslag fra lokale foreninger i et af kommunens grønne områder. Det kan også være, du går du rundt med en idé til et kunstprojekt, hvor borgere involveres i at skabe et kunstværk i byrummet eller længe har haft lyst til at skabe en midlertidig lysinstallation i de mørke vintermåneder, som kan være omdrejningspunkt for forskellige kunstneriske indslag.       

Tilskud til kulturelle aktiviteter og projekter, der skaber levende og dynamiske byrum og bymidter, kan søges hele året rundt.

Hvem kan søge tilskud?

Foreninger, organisationer og grupper af borgere kan enten søge selvstændigt eller i samarbejde med andre lokale foreninger, grupper, kommunale institutioner og erhvervs- og handelsliv.

Hvordan gør du?

Du skal sende en ansøgning til Kultursekretariatet på kultur@rudersdal.dk. Ansøgningen skal indeholde:

  • Projektbeskrivelse
  • Beskrivelse af organiseringen bag, da det er en forudsætning, at projektet løftes af mere end en person.
  • Budget, hvor det fremgår, hvordan projektet udover det kommunale tilskud tænkes finansieret.

Det er en forudsætning, at aktiviteten foregår i Rudersdal Kommune, og der skal være offentlig adgang. Derudover vil der i vurderingen af ansøgningen blive lagt vægt på, at aktiviteten henvender sig bredt til kommunens borgere

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om, hvordan du griber ansøgningen an eller om din idé kan blive til virkelighed, så kontakt kulturkonsulent Merete Porsborg Arnoldi på mear@rudersdal.dk eller 72 68 56 28.